There was an error in this gadget

Thursday, August 27, 2009

The Time Has Come

Time to look for a new job.................

Demotivated.....demised......


haih..................

Tuesday, August 25, 2009

Bulan Posa yg Mandom

aku rasa bulan posa thn ni plg mandom dlm sejarah. Aku bosan giler. Malas giler.

Saturday, August 22, 2009

Selamat berpuasa~

Salam Ramadhan to all Muslims who read this blog!

:)

ps: takmo ke buka together?

Monday, August 17, 2009

How well you know your friends?

Sejauh mana anda kenal kawan anda?

Kalau anda betul2 menganggap dia sebagai kawan....anda tentu sedikit sebanyak tau ttg dia...mari kita sama sama nyatakan disini sejauh mana kita kenal kawan2 kita yg juga contributors kat dlm blog ini..

Fuhrer aka Mus - Seorang yg sengal,kekadang boleh jadik seorang yg maha baik...dan kekadang boleh jadik monster.die seorang bos yg sengal la pendek kata....

ratings : Seorang kawan yg baik

The Unconscious aka Charlie - seorang yg pandai menulis dan menterjemahkan perasaan dia both in reality and fantasy...kalau die tgh bad mood baik takyah tanya apa2,sebab nanti buat sakit hati jer..ahha.


Ratings : Seorang kawan yg baik


Lell aka Ralphie - Salah seorang contributors yg sangat low profile disini...tapi die seorang editor yg superb...takkan la dia nak buang masa kat sini..apa kelass kan makkk??straight forward punye olang..talak hat munyer...

Ratings: seorang kawan yg baik

Dcob aka Deepa - sangat sweet dan blur orangnye...kekadang tu boleh jadik blur level 21.Anyway, dia adalah GURU BAHASA MELAYU MODEN..take note arr....

Ratings: Kawan yg baik

Aiya aka Nicky - Mami markonah yg sempoi dan tak pedulik hal sekeliling...mahupon flat pekeliling...minah hardcore...tak suka yg cerah, nak yg gelap2...ahhahahahaha...

ratings: kawan yg baik

ShamanicIndie aka Indran - Pak Tam yg sempoi dan most of the time gelabah nak mamposs..peminat MJ no satu....hari MJ mati, dia cuti....berkabung.Penyokong tegar Liverpool,yeahhh YNWA!

ratings: kawan yg baik

AnakKucing aka Nenen - budak kecik manja mcm kucing...kerja nak menggesel jer mcm kucing...sangat budak kecik among us...consider die ni adik2 kami la...sangat sengal la dia ini...masalah hidup selalu refer kat aku...

ratings: kawan yg baik

Elmira - ini budak pon budak manja...dah nak jadi mommy pon nanti...sedang menanti kelahiran anak sulung...she's very nice and lovely...sangat suka makan...

ratings: kawan yg baik

MELodrama aka Mel - Budak manja jugak, and susah nak paham dia ini..sebab kadang2 dia boleh jadik ok,and kadang dia boleh tukar mood...most of the time,dia ni boleh jadik good listener..[ye ke?]...sangat susah utk tgk komen dia,either as her name or anonymous...hahah.

ratings: kawan yg baik

p/s: tu la yg saya tahu pasal kawan2 saya...bagaimana dengan anda?

Wednesday, August 12, 2009

Sex Chat

Someone talked about sex....
what's the best position...
Foreplay..bla..bla..bla...
When the best time to play....
what would you like to do...

and my answer, "sorry..im not interested"

Tuesday, August 11, 2009

Cloudy

Blog ni dah semakin mandom...
Dulu semua meroyan nak posting...
Skang dah ditinggalkan terkontang-kanting...kusam.
Well...masing masing ade blog sendiri..
and this blog just apart of their free time...
Assuming everybody have work to do...

So dont expect this blog to be fill up with postings...
Might take some time...

bye.

Thursday, August 6, 2009

Musfaizal is back... to normal

its a good news walaupn kta tpaksa tanpa rela mendgr suara nya yg sumbang itu. 2-3 weeks back, musfaizal mlalui pengamatan warga kerja duitmerah mengalami kemurungan. diam. senyap dan jarang2 lepak dan makan walaupun telah diundang.

to musfaizal. kmi lega kau dah kembali normal

sekian.