There was an error in this gadget

Tuesday, August 24, 2010

Ramadhan Kareem

Today already 14th day kita berpuasa..
Dan blog ini semakin jauh dari hati anda anda semua..


Selamat berpuasa kepada kwn kwn semua, dan yg tidak berpuasa, kalau makan tu ingat ingatlah kami disini...

Wednesday, July 7, 2010

Kepincangan Sistem Demokrasi

Demokrasi terpimpin yg dipraktikkan dlm kerajaan sekarang sangatlah tahyul..
Ask them to define democracy.Haram tunggang langgang definition dorang nanti..
Democracy bagi mereka meng"kaya"kan mereka yg sedia kaya dengan mengamalkan nepotisme,kronisme dan korupsi...mereka mereka semua ni kalau dlm kabinet komunis, dah lama mampos..
Perangai haramjadah...

malas ahh ckp banyak, kang masuk ISA plak.

Monday, June 7, 2010

Sajak Bangang Dari Saya.........

It's hard...like a wall.
But sometimes it can be soft..
I try to get up from my fall..
And i try to give my best smile to all...

Blimey...i might be sleeping and snore..
but i lost my strength from the fall...
May someone come and hold me tight..
So i can sleep well at night..

Be my guest, be my pal..
All i request let's go through the canal,
Coz one day we might walk thru the rain...
the rain that will tell you that this never can ease The Pain...


wahahahaa...whatever lah Jarr. :p

Friday, April 30, 2010

Me, Myself & Megan Fox

Megan Fox marah dengan aku sebab aku ckp aku tak boleh layan dia, i'm married for God sake!

Please do bother me...

 Jarr, do you know how much i love you?????????


 i dont give a damn megan, who cares??


back off!





p/s: have a good weekend all!!

Thursday, April 29, 2010

Fuhrer

cari bini mmg dh tertulis dlm QAda' aku...wanita golongan yg lemah dh patut diberi perhatian. Sebagai seorang lelaki yg mempunyai tahap kejantanan yg tinggi aku x boleh simpan kelebihan aku tu tanpa digunakan untk kebaikan sejagat. lelaki (yg mcm aku=baik, gagah, behati mulia) mmg dilahirkan untk menjaga kebajikan golongan hawa. Pada kaum2 lelaki yg dok ada sana kene la slalu igt yg kita sbgai khalifa kene ambik serius seme bende tu.

Tapi mungkin bagi lelaki mcm charles (orientasi terbalik) keprihatinan dia lebih tertumpu kpd golongan sejenis kerana daya kecenderungan dia lebih kepada melawan pedang dari menyorong pedang......Anggun Jelita maybe terbaik utk Charles...